Avantajele unghiilor false

top-home-unghfalse

Datorita faptului ca noi, femeile stim ca intotdeauna frumusetea nostra porneste de la unghiile pe care le purtam, incercam intotdeauna ca acestea sa aiba un aspect mai mult decat ingrijit, incercam sa fie impecabile. Din acest motiv, foarte multe dintre noi aleg varianta “unghii false”, deoarece aceasta manichiura acopera orice defect al unghiei naturale, in special in cazul in care unghiile noastre sunt ingalbenite, fragile sau se exfoliaza.

Primul avantaj al manichiurii cu unghii false consta in faptul ca durata de viata a manichiurii este cu mult mai mare decat durata manichiurii obisnuite sau manichiurii clasice, cum se mai numeste, inrtetinerea acestora facandu-se o data la doua saptamani, uneori chiar si trei (in functie de cat de mult avem grija de ele), spre deosebire de o manichiura clasica acarei durata de viata nu poate sa depaseasca niciodata mai mult de patru sau cinci zile. Acest avantaj este foarte important pentru noi, deoarece nu ne va gasi niciodata cu manichiura nearanjata in cazul in care trebuie sa plecam in graba la o intalnire.

Un alt avantaj demn de mentionat este faptul ca in lumea unghiilor false exista o infinitate, putem spune, de forme si modele; putem alege lungimea pe care o dorim si nu trebuie sa asteptam saptamani intregi ca unghia sa creasca. In cazul in care imaginatia nu te ajuta, este suficient sa ceri catalogul cu modele de unghii al salonului sau pur si simplu sa cauti pe internet. In aceeasi zi vei avea modelul de unghie pe care ti-l doresti.

Vom vorbi in continuare despre rezistenta sporita a manichiurii cu unghii false. O sa fiti placut surprine, ca posesoare de unghii false, ca nu mai trebuie sa faceti vizite o data la cinci sau sase zile cel mult salonului de manichiura, lasandu-va manichiurista sa respire. Asa cum am spus putin mai sus, este sificienta o vizita la doua saptamani, sau chiar si trei daca nu exagerem cu treburile casnice, daca nu folosim unghiile pe post de unelte si le ferim de agenti chimici.

Ultimul avantaj despre care vom vorbi este cel al acoperirii cu succes a unei unghii bolnave. In cazul in care avem o unghie exfoliata, ingalbenita sau chiar lovita, varianta “unghii false” este cea ideala cu care putem sa acoperim aceste defecte, indiferent daca ele sunt minore sau majore, nimeni nestiind ce se afla sub pelicula de gel UV sau de acryl care acopera unghia suferinda.

Sa nu credeti acum ca unghiile false sunt numai lapte si miere. Exista intotdeauna si reversul medaliei; acestea au si ele dezavantajele lor, dezavantaje despre care am vorbit intr-un alt articol de pe acest blog.

In momentul in care va hotarati sa deveniti posesoarea unor unghii false deosebite, va asteptam la salonul Rall Style. Salonul de manichiura-pedichiura unghii false se afla in Bucuresti, in zona Tineretului, Calea Serban Voda Nr. 145, telefon salon: 0762.146.201.

Advertisements

About Salon Rall Style

Tehnician Unghii False - Salon "My Nails"
This entry was posted in Unghii False and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s