Unghii cu aspect de caviar

manichiura-caviar-albIn toamna anului 2012 trendul in designul unghiilor este influentat, se pare intr-un mod agresiv de textura acestuia. Ultima gaselnita a celor de la Ciate in acest sens, sunt unghiile cu aspect de caviar, acestea fiind presarate cu un val de bilute din material plastic colorate, dand aspectul vestitului si luxosului caviar, care iata-l cum se impune pana si in manichiura.
Manichiura a luat nastere in urma ideii directorului de creatie de la Ciate, Charlotte Straughan, care cautand o idee deosebita pentru coperta unui catalog, a avut nastrusnica idee sa confere unghiilor un aspect deosebit, modern, luxos si totodata extravagant sursa de inspiratie fiind deosebtul caviar – sursa inepuizabila de idei atat in domeniul culinar cat si in cosmetica si alte ramuri.

manichiura-caviar-negruPentru cele ce nu vor sa mearga la un salon de manichiura profesional pentru o manichiura caviar, aceata se poate face chiar acasa, si in ciuda aspectului extravagant pe care il are, ei bine, aflati ca procedeul de executare nu este chiar atat de complicat pe cat ne imaginam. Tot ceea ce trebuie este kit-ul de manichiura caviar de la Ciate, kit in care se gaseste tot ceea ce ne este necesar pentru executia acesteia. kIT-UL contine doua sticlute. In prima sticluta vom gasi oja care se plaica ca si baza, iar in a doua, bilutele de plastic cu aspect de caviar. In cutiuta cu kit-ul de la Ciate vom mai gasi o palnie si o tavita, acestea fiind folosite pentru a nu pierde surplusul de bilute care nu se vor lipi de unghie. Procedeul de executie este foarte simplu, respectiv: dupe ce confirim unghiei forma pe care o dorim si dupa o degresare prealabia a unghiei, si sa nu uitam niciodata sa facem acest lucru, indiferent de ce manichiura urmeaza sa facem, se va aplicat primul strat de oja, oja care se gaseste in priima sticluta din kit. Apoi, inainte ca aceasta sa se fi uscat (si de aceea este bine sa nu ne grabim sa dam cu oja toate unghiile, ci sa le facem pe fiecare in parte), se pune degetul pe care s-a dat cu oja deasupra tavitei (pentru recuperarea bilutelor ce nu se lipesc de unghie) si se presara bilutele din plastic din cea de a doua sticluta peste unghia proaspat vopsita si vom observa cum aceste se lipesc de oja proaspat aplicata. Vom repeta aceasta operatie pentru fiecare unghie in parte. Dupa ce am terminat cu toate unghiile, este bine sa plicam la final un top-cat sau un lac de unghii pentru o mai buna protectie a manichiurii. Folosind palnia ce am primit-o in kit, vom turna inapoi in sticluta bilutele ce se afla in tavita, cele care nu s-au prins de unghie. Simplu, nu?

manichiura-caviar-multicolorSa nu uitam faptul ca Ciate ofera o garantie de numai doua zile pentru aceasta manichiura, deoarece este un model de manichiura foarte fragila, fapt care ne obliga sa o folosim doar la ocazii speciale, acolo unde vrem sa ne afirmam si sa iesim in evidenta. Cele trei cupori disponibile de manichiura caviar sunt: alb, negru si multicolor.

Totusi, pentru cele ce nu vor sa se deranjeze sa faca acest lucru acasa, sau pentru cele ce vor sa poarte acesta manichiura o singura data si nu vor sa investeasca in kit-ul de la Ciate, care nu este chiar atata de ieftin, le recomandam salonul Rall Style, salon ce se afla in Bucuresti, in zona Tineretului, Calea Serban Voda Nr 145 – Telefon salon: 0762.146.201 unde specialistele din salon vor avea grija ca tu sa pleci fericita cu manichiura pe care ti-o visezi.

Autor: Rallu – Salon Rall Style – Bucuresti

Advertisements

About Salon Rall Style

Tehnician Unghii False - Salon "My Nails"
This entry was posted in Unghii False and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s