Unghii Pictate in Apa

pictura-in-apa-pe-unghii1Pictura in apa pe unghii a fost si va fi intotdeauna un model deosebit de manichiura, acest lucru datorandu-se in primul rand unicitatii sale. Superbele picturi in apa pe unghii pot fi admirate atat pe unghii naturale cat si pe unghii false, potrivindu-se ocaziilor speciale ce apar in viata noastra, cat si ca o manicihura de zi cu zi. Modelele de picturi in apa pot varia de la modele simple, pana la modele foarte complexe si indraznete.
Pictura in apa a aparut pentru prima oara in Japonia, devenind intr-un timp foarte scurt o obsesie pentru japonezi, apoi, intr-un timp foarte scurt s-a intins in restul continentelor, ajungand pe mainile doamnelor si domnisoarelor din intreaga lume.
Pictura in apa pe unghii se poate realiza in doua moduri:
1: metoda picurarii – se caracterizeaza prin punerea in apa a lacului de unghii puicatura cu picatura
2: metoda intinderii – aceasta metoda se realizeaza cu niste dispozitive speciale, iar desenele obtinute prin aceasta metoda sunt de o complexitate uimitoare.
In cazul in care te gandesti sa incerci sa iti faci singura, in propriul domiciliu, o manichiura pictata in apa, iti voi prezenta pe scurt pasii pe care trebuie sa ii urmezi, insa trebuie sa fii constienta de faptul ca este un procedeu foarte migalos, necesita foarte multa rabdare, atentie si ocupa destul de mult timp. In prima faza va trebui sa iti degresezi bine unghiile, si insist de fiecare data asupra acestui prim pas, deoarece stiu din experienta ca marea majoritate il omit, si asta fie din comoditate, fie din nestiinta. Trebuie insa sa fiti constiente de faptul ca degresarea unghiilor inainte de inceperea efectuarii manichiurii este neaparat necesara. Dupa ce unghiile au fost foarte bine degresate, vom aplica un prim strat de oja, de preferinta de culoare alba. Acest prim strat va fi folosit pe post de baza. Asteptam cu rabdare sa se usuce oja, apoi va trebui sa punem de jur imprejurul fiecarei unghii o banda de scotch care va avea rolul de a ne proteja pielea degetului de oja care va fi in apa. Va fi acum necesar un vas cu apa la temperatura camerei in care vom picura cu atentie lacul de unghii pe care dorim sa il folosim pentru pictura in apa. Nu trebuie sa picuram de la o distanta prea mare, deoarce va exista riscul ca oja sa se scufunde pe fundul vasului. Vom picura diverse culori pe care le vom amesteca cu ajutorul unui betisor sau al unei scobitori. Dupa ce lasam imaginatia sa se joace cu culorile pe suprafata apei, vom introduce unghia in apa, suprafata unghiei fiind paralela cu apa. Cu ajutorul scobitorii vom indeparta surplusul de oja. Dupa ce scoatem degetul din apa, se da la o parte scotch-ul pe care l-am pus pentru protejarea pielii si asteptam ca lacul sa se usuce. Acest procedeu va trebui repetat pentru fiecare unghie in parte, de aceea am spus ca va necesita timp si rambdare. Dupa uscare, va mai trebui aplicat inca un strat de lac incolor, acesta avand rolul de protectie.

Acest procedeu fiind unul destul de complex dupa parerea mea personala, va astept pentru a va delecta unghiile cu o superba manichiura in apa la salonul Rall Style din Buccuresti, Calea Serban Voda Nr. 145, Telefon: 0762.146.201.

Rallu – Salon Rall Style (Calea Serban Voda Nr. 145 – Tel: 0762.146.201)

Advertisements

About Salon Rall Style

Tehnician Unghii False - Salon "My Nails"
This entry was posted in Unghii False and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s