Manichiura de catifea

velvet-manicureAlaturi de manichiura caviar, manichiura de catifea este creatia firmei Ciate. Manichiura de catifea consta in acoperirea unghiei cu un praf foarte fin de catifea, dand unghiei un aspect unic, deosebit. Ideala in sezonul de toamna si iarna, manichiura de catifea este cea mai buna varianta pentru cazul in care vrem sa ne facem remarcate in cadrul petrecerilor, cluburilor sau oricaror alte evenimente care au loc in viata noastra. Nefiind o manichiura obisnuita, fragilitatea ei nu o face recomandabila gospodinelor sau celor care au de facut treburi casnice. La fel ca si manichiura caviar, manichiura de catifea nu se poate folosi ca si manichiura de zi cu zi.
Din pacate manichiura de catifea un a strapuns inca piata in Bucuresti, si asta deoarece inca kit-ul pentru aceasta manichiura nu a ajuns inca in magazinele de specialitate, iar singurul salon in care puteti sa o dobanditi este salonul Rall Style.
In cazul in care totusi resusesti sa procuri in kit pentru manichiura de catifea, procedura de executare a manichiurii este extrem de simpla. In cutiuta de Ciate vei gasi toate cele necesare pentru iti face singura, acasa, manichiura de catifea. Iti voi spune in cateva cuvinte cum trebuie sa procedezi, sau pur si simplu poti urmari filmuletul de mai jos. Mai intai de toate, va trebui sa conferi unghiilor o forma. Pasul urmator este cel de degresare a unghiilor, pas omis aproape intotdeauna, dar totodata foarte important. Vom trece acum la efectuarea manichiurii de catifea. In kit-ul de la Ciate vom gasi o sticluta ce contine lacul de unghii pe care il vom aplica pe unghie. Imediat dupa aplicarea acestul lac, inainte ca acesta sa apuce sa se usuce, se va presara praful de catifea ce se afla in al doilea tub din kit. Vom recupera praful ce nu s-a prins de unghie si il vom turna inapoi in sticluta. Se pot vopsi intai toate unghiile de la o mana si presara apoi praful de catifea, dar indicat este sa procedam asa cu fiecare unghie in parte, astfel riscul ca lacul folosit ca baza sa se usuce este foarte scazut. In cazul in care lacul baza apuce sa se usuce inainte de presararea prafului de catifea, manichiura noastra este compromisa si trebuie sa o luam de la capat, ceea ce nu este recomandat.
In filmuletul ce urmeaza, veti putea sa vedeti pas cu pas procedeul de aplicare pe unghii a manichiurii de catifea de la Ciate.

Dupa cum am vazut mai sus, procedeul de executie al acestei manichiuri este extrem de simplu, singurul dezavantaj ramanand faptul ca acest kit nu se gaseste, iar daca il vom gasi, pretul lui este extrem de mare.
Pentru manichiura de catifea sunt disponibile doar trei culori, respectiv: alb-gri, albastru inchis si visiniu. Pe o unghie se pot combina culorile, obtinandu-se astfel divese modele sau chiar un french de catifea. Ca si in cazul manichiurii caviar sau a picrutii in apa, manihiura de catifea se poate aplica atat pe unghii naturale cat si pe unghii false.
Daca iti doresti sa incerci aceasta manichiura pe unghiile tale si nu ai timp sa ti-o faci singura acasa, te asteptam la salonul Rall Style din Bucuresti, calea serban Voda Nr. 145, (telefon pentru programari: 0762.146.201) unde tehnicienele noastre te vor rasfata si vor fi foarte fericite cand tu vei pleca incantata cu noua ta manichiura de catifea.
Nu uitati ca singurul loc din Buceresti unde puteti obtine o perfecta manichiura de catifea este salonul Rall Style.

Rallu – Rall Style, calea Serban Voda Nr 145 – Tel: 0762.146.201

Advertisements

About Salon Rall Style

Tehnician Unghii False - Salon "My Nails"
This entry was posted in Unghii False and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s